Besök Zumba Energy på YouTube Besök Zumba Energy på Facebook
VÄLKOMMEN OM ZUMBA FITNESS ZUMBA INSTRUKTÖR ANNA KONTAKTA OSS
 
Zumba Historia
Zumba Klasser/Former

Zumba Klasser/Former

Har du aldrig provat Zumba?!

Oavsett vilken form av Zumba klass du väljer att komma till, behöver du ingen förkunskap!
Zumba klasserna ska vara uppbyggda på ett sådant vis att du lätt kan följa instruktören, natuligtvis kommer klassen kännas lättare ju fler gånger du varit på den. Precis som med all annan gruppträning, där det är enklare att hänga med när man börjar känna igen rörelserna.
Upplever du att du efter 3:e gången inte alls hänger med i din Zumba klass, ta kontakt med instruktören så denne kan göra en ändring som passar för dig!

ZUMBA Fitness ®  

Zumba är en rolig och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. En instruktör med både Basic 1 och 2 utb (den gröna och grå pricken). har rätt att använda alla musikrytmer som Zumba Acadmy använder sig av, och kan därmed variera sina klasser ännu mer. I och med att du följer de lätta stegen i bl.a. Cumbia, Salsa, Merengue och Reggaeton kommer du att njuta av varje steg du tar. Och genom blandningen av danssteg och fitness rörelser kommer du att förbränna mer än du anar, i Zumba Fitness hålls ett snabbare tempo och rörelser som tex. vridningar, hopp m.m. ingår i träningen.
Intervallträningen utgörs av långsamma och snabba rytmer som utbyter varandra, där varje låt har en egen koreografi med enkla danssteg. Resultaten blir en komplett kroppstrimning!
Men i första hand är det roligt, annorlunda, enkelt och effektivt!
Målet är att: Du ska komma igång med din träning, och tycka det är KUL att träna. Klassen ska ge Rörelseglädje, Energi, Styrka och  Kaloriförbränning tillräckligt att engagera och fängsla för livet!

ZUMBA Toning ®

Allt som du läst under Zumba Fitness 1-2 appliceras i denna klass, men den här klassen går ännu mer på djupet i styrka och fitness.
I denna klass kan den som vill använda hantlar som påminner om maracas (toning sticks) för att få extra belastning i styrkeövningarna, och öka på den metabolistiska effekten De som använder toning sticks får mer ut av träningen då rörelserna kommer att belasta de zoner på kroppen vi använder lite mer med hjälp av den extra vikten de ger. I och med den ökade belastningen under träningen motverkas benskörhet,  kroppen stärks upp och förbränningen ökar.
Målet är att: Du som redan tränar mycket ska hitta en Zumba form som du tycker ger dig det där lilla extra, och att du som precis ska börja träna hittar ett sätt att börja på som inte ger dig skador. Klassen ska ge Rörelseglädje, Styrka, Energi, Kaloriförbränning och Kroppsmedvetenhet tillräckligt att engagera och fängsla för livet.

ZUMBA Gold ®

Zumba Gold = Anpassad klass!
Här appliceras allt du läst under rubriken Zumba Fitness Basic 1-2.
En Gold klass har inte riktigt lika högt tempo som en Fitness klass och vänder sig till dig som vill komma igång med din träning igen, nybörjare, dig som vill variera din puls träning, till lite äldre ”ungdomar”, dig med  speciella behov så som tex.  Höftledsopererad, Rullstolsburen osv osv.
Rörelserna anpassas för de anatomiska, fysiologiska och psykologiska
behov som är specifika för den Zumba Gold klassen som hålls, i och med
att ingen Zumba Gold klass är den andre lik.
Målet är att: Du ska vilja röra på dig och gå utanför din bekvämlighetszon, och att du ska upptäcka hur KUL det är och vilja fortsätta träna. Klassen ska ge Rörelseglädje, Energi, Styrka, Balans, Kaloriförbränning, och ökat självförtroende tillräckligt att engagera och fängsla för livet!

Zumba Kids/Kids Jr ® 

Zumba Kids/Kids Jr riktar sig till barn mellan 4-12år 
Kids Jr (Små Stjärnor) 4-7år
Kids (Stora Stjärnor) 8-12år
Här appliceras allt du läst under rubriken Zumba Fitness Basic 1-2!
Barn älskar att röra på sig, de flesta gillar musik så varför inte blanda rörelseglädjen med motion för framtida hälsa? Rörelserna och pedagogiken  anpassas för de anatomiska, fysiologiska och psykologiska behov som är specifika för den ZumbAtomic klassen som erbjuds.
Målet är att: Barnen ska vilja träna och tycka det är KUL att träna.
Klassen ska ge Rörelseglädje, Energi, Koordination, Balans, Kaloriförbränning och ökat självförtroende tillräckligt att engagera och fängsla för livet!

Boka Zumba® Fitness, Toning, Gold & ZumbAtomic som eventhöjare till företaget, föreningen, skolan eller festen!

Zumbabutiken.se återförsäljare för Zumba kläder / ZumbaWear i Sverige            Zumba® and Zumba Fitness® and the Zumba logos are registered trademarks of Zumba Fitness LLC. Used under license.

             © 2009 - 2019 Zumbaenergy.se  | Producerad av Noxit, Intellisite