Besök Zumba Energy på YouTube Besök Zumba Energy på Facebook
VÄLKOMMEN OM ZUMBA FITNESS ZUMBA INSTRUKTÖR ANNA KONTAKTA OSS

Zumba Instruktör Anna


Anna Zetterström är certifierad Zumba instruktör via Zumba Academy sedan 09-12-12 och är även en del av Zumba Instructor Network, ZIN.
Via ZIN får hon kontinuerlig uppdatering av musik och steg, direkt från Zumba Academy!
Annas sida på zumba.com finner ni om ni klickar här!
Ni kan också följa henne på Facebook om ni klickar här!


Anna har rätt att ge kurser i följande Zumba klasser:

 Zumba Basic 1 ( Rytmerna Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaton)
 

Zumba Basic 2 (Rytmerna Belly Dance, Flamenco, Tango, Samba samt övriga latino rytmer m.m.)

 
Zumba Gold (Anpassad Zumba för de med särskilda behov, seniorer, handikappade m.f.l.)


Zumba Toning (med toning sticks, ökar förbränningen ytterligare, formar mer) 

Zumba Kids/Kids Jr (Zumba för barn, 8-12-år, 4-7år)

 
Som Dipl. Massageterapeut vet jag hur viktigt det är att röra på sig, och vad kroppen behöver för att må bra, och naturligtvis ser jag till att ha gällande HLR utbildning, ett måste som både instruktör och massör anser jag!

Jag sätter rörelseglädje i centrum och försöker ge positiv energi under mina klasser, och med en mångårig erfarenhet som instruktör inom andra träningsområden har jag lyckats skapat min egen omtyckta unika stil som pedagog.

Som många andra tjejer började jag min ledarutbildning och fick mina första ledarkunskaper och erfarenheter genom ridskolan och deras utbildningsorgan, på min tid hette det ungdomsledarkurser och de fick man genom Ridfrämjandet varifrån jag också har ett Voltigeledar diplom. Men första provet för att visa att jag har rätt egenskaper och kunskaper fick jag göra i Budo Förbundet, så från början är jag certifierad Budo Instruktör och har instruerat i kampsport Karate stilen Wado Ryu i ca.15år. Efter en nackskada år 2000 sadlade jag om till Linedance, och är sedan 2003 certifierad Linedance instruktör via United Country Western Dance Council.

Genom att jag tävlar i Linedance och har tränat tävlanden som placerat sig som Svenska Mästare, Europeiska Mästare m.m. har jag stor erfarenhet av de Latinamerikanska rytmer som ingår i Zumba, då man i Linedance tävlar i något som kallas Cuban Motion (min favorit) och däri ligger bla. danser som Cha Cha, Rumba osv. Jag har också dansat Jazz/Show och Streetjazzfunk i min ungdom som komplement till Karate träningen, vilket osökt ledde mig in på Zumba då jag fick se reklamen på Tv. Zumba är ju dans och träning i ett och samma koncept, och det passar mig alldeles utmärkt då jag utövat båda delarna i större delen av mitt liv.

Zumbabutiken.se återförsäljare för Zumba kläder / ZumbaWear i Sverige            Zumba® and Zumba Fitness® and the Zumba logos are registered trademarks of Zumba Fitness LLC. Used under license.

             © 2009 - 2019 Zumbaenergy.se  | Producerad av Noxit, Intellisite